Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Aquest estiu, torna a Sant Vicenç de Montalt el Casal d’arts escèniques "Som CreArt"
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest estiu, torna a Sant Vicenç de Montalt el Casal d’arts escèniques "Som CreArt"

Coordinat per Carolina Llacher, llicenciada en Sociologia i actriu. Es durà a terme del 27 de juny al 22 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13 h, i compta amb 30 places disponibes. 

Des de l’estiu del 2018, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt desenvolupa el projecte "CreArt: Arts escèniques per a joves" per on ja han passat més de 70 adolescents i joves. 

El Casal CreArt és un espai de creació artística i expressió personal on els joves es desenvolupen i adquireixen consciència personal i col·lectiva. L’objectiu principal és generar un espai d’oci on a través de la diversió els i les participants adquireixen eines de comunicació i gestió personal i emocional. El casal planteja jocs dinàmics i activitats lúdiques tant a espais interiors com exteriors.

La proposta va dirigida a infants i joves d'entre 10 i 18 anys, que el proper curs 2022-2023 realitzin estudis des de 4t de Primària fins a 2n de Batxillerat. Les inscripcions es poden fer per setmanes i el preu és de 40 euros/setmana. Les inscripcions es realitzaran del 10 de maig al 17 de juny, al registre general de l'Ajuntament.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla