Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Una desena d'empreses de les 3 Viles ja s'han acollit al programa d'assessorament personalitzat per revolucionar les seves competències digitals

Ho han fet a través del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia' impulsat pels ajuntaments de Sant Vicenç, Llavaneres i Caldetes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu és ajudar als empresaris a tenir un contacte més eficient amb els clients, fer-se més visibles a les xarxes socials i seleccionar els millors proveïdors per adoptar les solucions digitals més adients.

Dins de les accions previstes també s'inclouen les relacionades amb l'assessorament de tot el procés de sol·licitud i gestió de la subvenció del kit digital.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla