Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza el 1r Concurs de cuina 'MasterXef'
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza el 1r Concurs de cuina 'MasterXef'

En el marc dels actes organitzats amb motiu de la Setmana de l’Alimentació Saludable, la Regidoria de Salut estrena el concurs de cuina 'MasterXef'!. Es tracta d’un concurs obert al públic en general dotat amb 3 premis per als 3 primers grups classificats.

La participació pot ser individual o en grups d'entre cinc i vuit persones però cada grup ha d’estar format com a mínim per una persona major d’edat.

Cada equip disposarà d’un cistell amb els mateixos ingredients amb els que hauran d’elaborar dues postres saludables i El jurat integrat per 3 persones tindrà en compte aspectes com la cooperació, l’ordre, la neteja de l’espai, el procés d’elaboració, la creativitat, i la presentació.

També es valorarà que almenys en una de les receptes s’utilitzi el carquinyoli de Sant Vicenç. Amb tot, el concurs es portarà a terme al Centre Cívic El Gorg, el próxim divendres 13 d’octubre.