Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt obrirà una nova Oficina d'Atenció Ciutadana a la Zona Litoral

La iniciativa respon a la necessitat d'apropar els serveis municipals a la comunitat resident en aquesta zona, reduir els desplaçaments i facilitar l'accés als tràmits administratius. Es preveu que la nova oficina obri les seves portes a partir del 13 de desembre, al local que havia acollit a l'empresa municipal d'aigües. 

Recordem que a la Zona Litoral i al seu entorn hi viu aproximadament el 50 % de la població del municipi. Aquest fet converteix a la nova oficina ( ubicada al carrer Turó de l'Home, número 1, als baixos de l'edifici Sorli Sport )en una fita important per a acostar l'Administració municipal a la ciutadania.L'espai tindrà la funció de centralitzar altres serveis locals, com les oficines d'Habitatge o Consum, i proporcionar assistència durant campanyes puntuals que mobilitzen una gran quantitat de persones.

L'equipament ha estat habilitat per a adaptar-lo a les necessitats del servei, incloent-hi treballs de pintura i l'adquisició de mobiliari i equipament informàtic, així com la instal·lació de vinils a les portes d'accés. Tot plegat, la nova OAC obrirà al públic tots els dimecres no festius, de 9 del matí a dues del migdia, i a les tardes de 16 a 19.